ВООЗ закликає вболівальників Євро-2012 берегти себе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВООЗ закликає вболівальників Євро-2012 берегти себе

389
Всесвітня організація охорони здоров'я закликає вболівальників чемпіонату Європи з футболу, який проходить в Україні та Польщі, а також учасників інших масових заходів в Європі уникати ризиків для здоров'я. Про це йдеться в повідомленні центру новин Організації Об'єднаних Націй.
Згідно з повідомленням, 8 червня відкрився чемпіонат Європи з футболу, а в серпні пройдуть Олімпійські ігри в Лондоні. "Всі ці масові заходи залучають велику кількість людей, що може створювати умови для спалахів захворювань, а також сприяти нездоровій поведінці людей. Всесвітня організація охорони здоров'я нагадала про рекомендації для відвідувачів ігор в Європі", - йдеться в повідомленні.
Організація також закликає уникати ризику зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом. Вона зазначає, що чемпіонат проводиться в атмосфері повної свободи від тютюну, з абсолютною забороною вживання, продажу або реклами будь-яких видів тютюнових виробів на всіх без винятку спортивних об'єктах.
ВООЗ нагадала, що використання, володіння і розповсюдження легких наркотиків і в Польщі, і в Україні заборонено законом. "Тим, хто на це піде, загрожує слідчий ізолятор і в'язниця", - сказано в повідомленні.
ВООЗ пропонує під час перебування на стадіоні та в зонах для вболівальників, в першу чергу, з'ясувати розташування екстрених виходів та пунктів надання першої медичної допомоги. Медики також попереджають про спеку і рекомендують остерігатися сонячного удару і зневоднення організму.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас