На матчі Україна-Швеція очікується аншлаг: 70 тисяч квитків розкуплено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На матчі Україна-Швеція очікується аншлаг: 70 тисяч квитків розкуплено

1399
Кореспондент СПОРТ bigmir) net вдень побував в околицях НСК Олімпійський, з'ясувавши, як йдуть справи на арені, де ввечері дебютує на Євро-2012 збірна України.
На підставі побаченого і почутого, можна сміливо робити висновок, що на НСК Олімпійський сьогодні ввечері точно буде аншлаг - всі 70 тисяч заповнять арену.
Написи на касах стадіонів свідчили - "всі квитки продані", а самі каси лише обмінювали куплені заздалегідь ваучери на квитки тим, хто ще не встиг цього зробити.
Біля Палацу спорту, де знаходиться центр з обміну квитків, з самого ранку збиралися охочі дістати перепустку на матч.
Їх бажання готові були задовольнити всюдисущі спекулянти, які, на відміну від Харкова, не демпінгували, а вимагали за квитки третьої категорії (за воротами, 300 грн) кілька номіналів, а за квитки другої - 1700 грн і вище (при номіналі 1500).
Проте, декому все-таки вдалося придбати квитки за їх реальною ціною у вболівальників, які бажали позбутися зайвої "перепустки".
Нагадаємо, гра Україна - Швеція почнеться о 21:45 за Києвом. Фаворитом в цьому матчі букмекери називають Україну. На даний момент вже відомий склад збірної Швеції, а тренер України Олег Блохін вирішив тримати інтригу до кінця.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас