Apple запатентував дизайн ноутбука MacBook Air — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запатентував дизайн ноутбука MacBook Air

1080
Компанія Apple подала в Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) кілька патентних заявок на розробки для мобільних пристроїв.
Одна з заявок описує "портативний комп'ютерний пристрій в корпусі клиноподібної форми" з кришкою, яка пов'язана з базою за допомогою шарнірного кріплення.
Таким чином, компанія Apple намагається запатентувати дизайн ноутбука Apple MacBook Air.
Експерти вважають, що в перспективі компанія буде подавати судові позови проти конкурентів, що випускають лептопи, які зовні нагадують тонкі і легкі портативні комп'ютери Apple.
Як повідомляється, компанія Тіма Кука також патентує засоби управління яскравістю дисплеїв на основі органічних світлодіодів (OLED). У нинішніх продуктах Apple екрани подібного типу не застосовуються, але, на думку спостерігачів, OLED-панелі можуть отримати майбутні моделі плеєрів iPod або смартфонів iPhone.
Серед іншого, одна з патентних заявок описує систему розпізнавання користувачів за обличчям. Як передбачається, технологія дозволить знімати блокування з портативних пристроїв і активувати той чи інший користувальницький профіль на підставі аналізу інформації, отриманої від фронтальної камери.
Нагадаємо, минулого тижня американський федеральний суддя Річард Познер скасував засідання щодо суперечки найбільших корпорацій Apple і Google, заплановане на 11 червня, в зв'язку з тим, що жодна з компаній не може довести свої збитки.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас