В Україну прибули перші 200 вболівальників Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну прибули перші 200 вболівальників Євро-2012

1870
Починаючи з вівторка, 5 червня, в рамках домовленості між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі на українсько-польському кордоні почалося спільне оформлення осіб та транспортних засобів контролюючими органами обох держав, повідомляє відділ з питань взаємодії зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.
"Загальний контроль під час проведення Євро-2012 буде здійснюватися на території Польщі. Він буде діяти на 7 автомобільних і 1 залізничному пунктах пропуску. Зокрема, почав функціонувати і пункт пропуску "Угринів-Долгобичів". В автомобільних пунктах пропуску втілюється принцип однієї зупинки і створені єврокоридори", - наголошується в повідомленням Держприкордонслужби, поширеному в середу.
У відомстві також відзначають, що в Україну почали прибувати і перші уболівальники з Нідерландів, Німеччини, Південної Африки, Швеції, Польщі та Російської Федерації, а також волонтери УЄФА.
"Кордон перетнули вже більше 200 уболівальників. Також сьогодні очікується прибуття збірних команд Швеції та Франції. Активно перетинають кордон і представники УЄФА із забезпечення проведення футбольного чемпіонату, а також представники мас-медіа, які будуть здійснювати висвітлення прямих трансляцій футбольних матчів Євро-2012 ", - повідомляють у Держприкордонслужбі.
Під егідою Європейського агентства з охорони зовнішніх кордонів Європейського Союзу FRONTEX почалася загальна операція "Eurocup 2012". Під час операції 10 офіцерів FRONTEX будуть знаходитися в Донецьку, Харкові, Львові та Борисполі, а представники Держприкордонслужби будуть знаходитися в аеропортах Нідерландів, Швеції, Португалії, Чехії та Іспанії, відзначають у відомстві.
Чемпіонат Європи з футболу 2012 року стартує 8 червня матчем-відкриттям турніру в Польщі і завершиться фінальним матчем 1 липня на НСК "Олімпійський" в Києві. В цілому в Україні пройдуть 16 матчів з 31. В Україні матчі Євро-2012, крім Києва, приймуть Харків, Львів і Донецьк.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас