ДПС: 64% всіх надходжень до бюджету забезпечують великі платники податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПС: 64% всіх надходжень до бюджету забезпечують великі платники податків

Казна та Політика
366
На сьогодні великі платники податків забезпечують понад 64% всіх надходжень до бюджету. Про це сказав Голова ДПС України Олександр Клименко під час презентації Центрального офісу з обслуговування великих платників податків, повідомили УНН в прес-службі ДПС.
"І саме бюджетоутворюючі підприємства вимагають високопрофесійного супроводу в окремому підрозділі, який втілить в собі раціональні та ефективні підходи та технології", - зазначив О.Клименко.
Варто зазначити, що колектив офісу складуть кращі фахівці податкової служби України, а також випускники профільних вищих навчальних закладів України.
Крім того, спеціалізовані державні податкові інспекції в містах Сімферополь, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Донецьк, Запоріжжя, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса та Харків почнуть підкорятися Центральному офісу.
А вже в наступному році реорганізація торкнеться спеціалізованих інспекцій в містах Кривий Ріг, Миколаїв та Сімферополь, які приєднаються до спеціалізованих податкових інспекцій у містах Дніпропетровськ, Одеса та ДПІ у м. Сімферополі. Замість них в цих містах для додаткової зручності будуть працювати сервісні центри, в яких платники податків зможуть подавати звітність, отримувати кваліфіковані консультації та дозвільні документи.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас