"Київавтодор" обіцяє за 3 дні завершити ремонт транспортних розв'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київавтодор" обіцяє за 3 дні завершити ремонт транспортних розв'язок

328
До Дня Києва комунальна корпорація "Київавтодор" планує завершити реконструкцію важливих транспортних артерій столиці, пише "Дело".
Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації, зокрема, вже через лічені дні після реконструкції на повну потужність запрацює транспортна розв'язка на перетині бульвару Дружби Народів і Наддніпрянського шосе. Повністю завершать реконструкцію проспекту Бажана, вулиці Горького, реконструкцію з розширенням проспекту Петра Григоренка, а також капітальний ремонт під'їзної дороги на острів Труханів.
Крім того, комунальною корпорацією будуть виконані планові ремонтні роботи автодоріг міста.
До Дня Києва, зокрема, заплановано виконати роботи з поточного середньому ремонту проспектів Академіка Глушкова і 40-річчя Жовтня, вулиці Госпітальної та Кільцевої дороги.
Крім того, до Дня міста буде виконано розмітку всіх наземних пішохідних переходів на вулицях загальноміського та районного значення, а також розмітку всіх вулиць в 1,5 кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський".
Разом з тим, тривають роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості.
Раніше повідомлялося, що "Київавтодор" почав профілактичний ремонт доріг столиці на початку березня. Завершити плановий ремонт усіх доріг Києва в Київавтодорі планували до 1 травня.
Нагадаємо, в 2011 році на капремонт київських доріг було направлено 150 млн гривень. В кінці листопада 2010 року "Київавтодор" оцінив ремонт доріг у Києві в суму близько мільярда.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас