Чим керуватися при грі на форекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чим керуватися при грі на форекс

Валюта
1855
В даний час біржа форекс для початківців “приманює” до себе велику кількість тих людей, які хотіли б змінити свій рівень добробуту в кращий бік. Дійсно, з одного боку, форекс цілком може з цим допомогти. Заробіток грошей на валютному ринку – це повна свобода дій, незалежність і непідзвітність нікому. Значно краще, ніж “працювати на дядька”.
Але з іншого боку, далеко не у кожного виходить ось так прямо взяти й зробити ринок форекс джерелом доходу. Часто доводиться спостерігати навіть повністю протилежну картину – як цей самий ринок “допомагає” програти всі гроші. В результаті трейдер розчаровується і перестає грати. Але давайте розбиратися – що найчастіше є причиною такого роду невдач?
Як показує практика, найчастіше справа в неправильному підході з боку самого трейдера. Адже, на жаль, часто люди приходять на форекс не тому, що їм хочеться дійсно навчитися на ньому грати. Ось і з’ясуємо: з яким підходом ви можете на щось розраховувати, граючи на форекс, а з яким ходом думок марно навіть намагатися там щось заробити?
Найпоширеніший тип людини, що приходить на форекс – це, на жаль, гравець. Такі люди прийшли, взагалі-то для того, щоб спробувати – а чи не вдасться їм тут по-швидкому щось урвати, нічого не роблячи? Але саме такі люди розчаровуються, як правило, найшвидше. Форекс – це не рулетка. Але ж і в рулетку неможливо вигравати постійно і стабільно. Коли людина ставиться до гри на біржі як до гри в казино, то сюжет завжди один і той же: гра на удачу – (виграш) – програш – втрата грошей. Якщо ви навіть і виграєте, то азарт не дасть вам зупинитися. До тих самих пір, поки ви все-все не програєте. Так що подібний підхід потрібно залишити якомога далі від того місця, де ви будете грати на форекс.
Другий підхід – він, звичайно ж, складніший. Він передбачає те, що ви будете не грати, а працювати. Тут потрібні великі витрати часу на навчання, не кажучи вже про чітку торговельну систему і неухильне дотримання вами ж установлених правил. Якщо ви виберете саме цей варіант, раджу звернути увагу на рейтинг прибуткових форекс стратегій 2012 року, – заощадите багато часу на пошуку гарної торговельної системи.
До речі кажучи, другий підхід – це повна відсутність думок про дохід. Так-так, саме так. Щоб щось виграти, ви повинні думати не про гроші, а лише про закономірності, які правлять ринком. Це дозволяє вам і не впадати в азарт, і тверезо бачити ситуацію на ринку. Саме на цьому шляху – нехай і не відразу – ви можете добитися успіху.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас