ЄЦБ: Греції не варто надто покладатися на допомогу ззовні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄЦБ: Греції не варто надто покладатися на допомогу ззовні

Казна та Політика
198
Член керуючої ради Європейського центробанку (ЄЦБ) і голова Центробанку Австрії Евальд Новотни вважає передчасним обговорювати питання виходу Греції з єврозони. Про це представник ЄЦБ повідомив на зустрічі з журналістами у Відні, зазначивши, що Афінам, незважаючи на це, не можна розслаблятися в питанні бюджетної дисципліни та жорстких заходів економії.
За словами Новотни, Греції не слід надто покладатися на допомогу ззовні, тим більше, що надання фінансової підтримки від Єврокомісії, ЄЦБ і Міжнародного валютного фонду безпосередньо залежить від проведення низки структурних реформ в Греції, передає Reuters.
"Те, що слід обговорювати зараз, так це ситуацію, що склалася в Греції. Ключ до вирішення проблем полягає в діях грецької влади та функціонуванні політичної системи", - пояснив він. Банкір відзначив також, що на вирішення проблем відведено не так багато часу. "Час летить швидко, існує потреба у фінансуванні, але перші кроки тепер повинні бути зроблені з боку грецької влади", - сказав Новотни.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас