Лукашенко заявив про готовність розпродати ключові держпідприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лукашенко заявив про готовність розпродати ключові держпідприємства

Казна та Політика
355
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ціна приватизації Білоруськалію виросла до $31,5-32 млрд з $30 млрд, про які він вів мову в минулому році.
"Повторюю вкотре: ми готові приватизувати навіть Білоруськалій. Але це питання ціни. Сьогодні це вже $32 млрд, ну, може, $31,5 млрд", - сказав Лукашенко, виступаючи у вівторок з традиційним посланням білоруському народу і парламенту .
"Охочі - приходьте. Немає охочих: ну що ж, немає і немає", - позначив свою позицію президент.
Аналогічної точки зору білоруський президент дотримується і щодо умов приватизації МАЗа, інтерес до якого проявляє російський КАМАЗ.
"Я недавно прочитав в засобах масової інформації, що один з діячів в Росії, ведучи переговори про акціонування "МАЗу", заявив, що білоруська сторона занадто велику ціну заломила на переговорах", - зазначив Лукашенко.
За його словами, "не влаштовує ціна - не ходи сюди". "Будемо працювати, як і працювали - будемо конкурувати", - резюмував президент.
Раніше голова білоруської держави, говорячи про приватизацію Білоруськалію, заявив: "Якщо хтось починає верещати, що дуже висока ціна, ніхто у білорусів не купить за такою ціною Білоруськалій, то і не треба".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас