З виборами у Франції і Греції пов'язані великі ризики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З виборами у Франції і Греції пов'язані великі ризики

Казна та Політика
377
З виборами у Франції і в Греції пов'язані дуже великі ризики. Так вважає головний стратег ING Investment Management Едріан ван Тіггелен.
За його словами, за підсумками виборів в Греції навряд чи буде створена сильна коаліція, а значить вихід країни з єврозони відкидати не можна. Що стосується Франції, то за словами стратега, перемога Франсуа Олланда стане проблемною новиною для ринків, а в найближчій перспективі країна може поповнити групу проблемних країн зони євро.
"З виборами у Франції та Греції пов'язані великі ризики. Не схоже, щоб за підсумками виборів в Греції була створена сильна коаліція, яка змогла б швидко зайнятися вирішенням проблем, а значить, вихід країни з єврозони все ще не виключений. Що стосується Франції, ні Олланд, ні Саркозі не проведуть в короткі терміни необхідні реформи ринку праці та пенсійної системи. Але перемога Олланда буде набагато більше негативною новиною для ринків. У більш віддаленій перспективі Франція може поповнити групу проблемних периферійних країн єврозони - після виборів французький держборг потрапить під пильну увагу ринків", - зазначив в інтерв'ю Bloomberg TV Едріан ван Тіггелен.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас