Президент Азербайджану затвердив угоду про надання Сербії кредиту в розмірі 300 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Азербайджану затвердив угоду про надання Сербії кредиту в розмірі 300 млн євро

Кредит&Депозит
159
Президент Азербайджану Ільхам Алієв затвердив угоду про надання Сербії кредиту в розмірі 300 млн євро на будівництво частини автодороги Лжиг-Прелжина магістралі "11-й Коридор" між Сербією і Македонією. Відповідний закон про затвердження кредитної угоди опублікований в офіційній пресі.
Кредит на 300 млн євро надається під державні гарантії. Термін кредиту - 15 років, з яких 3 роки - пільговий період. Кредит надається за ставкою 4% річних. Згідно з умовами, кредитні кошти будуть направлені на будівництво трьох ділянок автомагістралі E-763 в Сербії: Лжиг-Болжковчі, Болжковчі-Таке і Таке-Прелжина.
2 лютого 2012 р. в Баку міністр економічного розвитку Азербайджану Шахін Мустафаєв і міністр закордонних справ Сербії Вук Єремич підписали угоду, згідно з якою Азербайджан виділить Сербії кредит у розмірі 300 млн. євро на будівництво трьох ділянок автомагістралі. Генпідрядником робіт буде азербайджанська компанія AzVirt. Коли автодорога буде побудована, досягти Прелжини з Лжига можна буде менш ніж за півгодини. Проект також включає будівництво 60 мостів, п'яти тунелів і значні інвестиції в інфраструктуру Сербії.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас