Євро продовжить залишатися під тиском ситуації в Нідерландах і Франції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро продовжить залишатися під тиском ситуації в Нідерландах і Франції

Валюта
453
На торгах у вівторок, 24 квітня, чергова хвиля побоювань може допомогти парі EUR/USD пробити підтримку 1.31 і попрямувати до позначки 1.3070, прогнозують аналітики Forex Club в Україні.
На думку аналітиків, позиції GBP/USD досить стійкі: пара утримується на рівнях відкриття тижня. Втім, дані щодо держфінансів, що публікуються у вівторок, можуть зробити деякий тиск на фунт стерлінгів. Якщо податкові надходження виявляться нижчими від прогнозованих, а витрати продовжать зростати, то це поставить під сумнів продуктивність жорсткого плану Осборна. Після прориву підтримки 1.61 можливе повернення в район 1.5960.
У парі USD/JPY велике значення буде мати корпоративна звітність США. Розмови про хабарництво у великій мережі магазинів Wall-Mart, а також прогнози про слабкі показники прибутку в декількох великих компаніях чинять тиск на долар в цій парі. Якщо ситуація буде розвиватися в тому ж напрямку, пара може пробити 81.00 і попрямувати до 80.60.
Макроекономічні дані з Китаю та Австралії вплинуть на ринкові настрої щодо ризикованих активів у вівторок. Крім того, варто звернути увагу на стан кредитних ринків Європи - саме вони найкраще на поточний момент відображають довіру інвесторів до економіки регіону. Враховуючи вихід у відставку прем'єр-міністра Нідерландів, а також очікування щодо другого раунду виборів у Франції, євро буде залишатися під тиском.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас