Британська нерухомість стає доступнішою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська нерухомість стає доступнішою

Нерухомість
172
За перший квартал 2012 року середня вартість житлової нерухомості в країні впала на 1,7% і досягла € 260 000. Це на € 4,5 тис. менше, ніж наприкінці 2011 року. У річному обчисленні в цілому по країні житло подешевшало на 2,8%.
Найменше ціни на нерухомість впали в Шотландії (мінус 1,4%). Середня вартість об'єкта в регіоні тепер становить € 198 тис. Незважаючи на невелике падіння, ціни в цій частині Об’єднаного Королівства досі залишаються на 4% вищими, ніж рік тому.
В Уельсі нерухомість втратила в ціні 1,5%, її середня вартість опустилася до € 180 тис.
На початку 2012 року ціни на нерухомість продовжили котитися вниз. Проте в цілому на ринку почали спостерігатися позитивні ознаки. Для деяких потенційних покупців падіння цін стало сигналом до дії: багато об'єктів нерухомості тепер більш доступні, - вважає представник порталу з нерухомості Zoopla Ніколас Лімінг.
Експерти продовжують з оптимізмом дивитися на ринок нерухомості Британії. На їхню думку, ціни на житло скоро почнуть зростати. Подібний оптимізм зумовлений позитивними зрушеннями в економіці Об’єднаного Королівства і більшою готовністю банків видавати іпотечні кредити населенню.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас