Податкова спростовує свій стосунок до перевірки другого найбільшого в Україні інтернет-магазину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова спростовує свій стосунок до перевірки другого найбільшого в Україні інтернет-магазину

1003
Головне управління податкової міліції офіційно спростовує інформацію про проведення обшуку в офісі інтернет-магазину Sokol.ua.
Варто підкреслити, що зазначений інтернет-магазин є другим за величиною підприємством в своїй галузі.
Напередодні центром скандалу став інтернет-магазин Rozetka.ua, який звинувачують у несплаті податків на суму до восьми мільйонів гривень.
У зв'язку з цим податкова міліція заявляє, що виїмки документів підприємства не проводилися.
"Версії щодо здійснення слідчих дій співробітниками податкової у другому за величиною інтернет-магазині Уанету не відповідають дійсності", - констатується в повідомленні.
Як повідомлялося, 19 квітня в хостингову компанію Mirohost прийшли представники податкової інспекції з метою вилучити сервери найбільшого інтернет-магазину України - Rozetka.ua.
Після цього українські ЗМІ з посиланням на ДПС повідомили, що товариство з обмеженою відповідальністю Розетка.уа звинувачують в ухилянні від сплати податків на суму близько семи-восьми мільйонів гривень.
Пізніше стало відомо, що в квітні цього року за матеріалами співробітників податкової міліції, на підставі акта перевірки порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України стосовно директора ТОВ Розетка УА, яке здійснює свою діяльність в сфері інтернет-торгівлі.
Також податківці заявили, що не перешкоджали роботі найбільшого в Україні інтернет-магазину, сайт якого, втім, працював з перебоями.
В кінці дня 19 квітня стало відомо, що керівництво ТОВ Розетка УА може уникнути кримінальної відповідальності в разі погашення повної суми збитків до пред'явлення звинувачень.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас