Integrites представляє одну з найбільших ісландських бізнес груп у міжнародному комерційному арбітражі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites представляє одну з найбільших ісландських бізнес груп у міжнародному комерційному арбітражі

185
12 квітня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступає юридичним радником провідної ісландської промислової компанії Samherji Group.
МЮФ Integrites забезпечує комплексний супровід інтересів групи Samherji в рамках арбітражного розгляду проти українського контрагента в Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України.
Проекти з юридичного супроводу здійснюються під керівництвом Радника практики міжнародного арбітражу МЮФ Integrites Максима Кодунова, за участі юристів Дениса Копія, Юрія Корчева та Марти Цвенгрош.
Samherji Group – одна з найбільших ісландських промислових компаній, заснована в 1983 році. За межами Ісландії, операційна діяльність компанії здійснюється також на території Німеччини, Франції, Великобританії, Іспанії, Данії, Мавританії та Марокко.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Катерина Боброва
Менеджер зі зв язків з громадськістю
kateryna.bobrova@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас