Євро-2012. У Польщі чергові проблеми зі стадіонами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро-2012. У Польщі чергові проблеми зі стадіонами

615
На думку УЄФА, на сьогоднішній день якість футбольних полів є головною проблемою польських стадіонів.
Під час візиту до Варшави президент Союзу Мішель Платіні заявив, що до турніру на всіх чотирьох стадіонах у Польщі, на яких проходитимуть матчі ЧЄ, необхідно постелити нове ігрове покриття.
"Найбільшу увагу ми в УЄФА приділяємо якості полів. Ми ретельно вивчили ситуацію і вимагаємо заміни газонів на всіх чотирьох стадіонах. Адже за турніром стежитимуть мільярди людей по всьому світу. У вас можуть бути прекрасні стадіони, вокзали, дороги, аеропорти, але те, що найбільше впадає в очі під час телевізійної трансляції, - це власне поле, на якому грають футболісти", - сказав Платіні.
Нагадаємо, раніше заміна газону і ремонт системи поливу поля вже стартували на Муніципальній арені у Вроцлаві, тоді як найбільшим головним болем поляків залишається центральна арена країни у Варшаві. Так, генеральний підрядник будівництва Народового був оштрафований за несвоєчасне завершення робіт. Набагато більше Мішель Платіні був вражений організацією підготовки до турніру в Україні, а НСК Олімпійський і зовсім був названий кращим стадіоном Євро.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас