Азаров: Нема паркомата - нема оплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Нема паркомата - нема оплати

698
Прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв вирішити проблему оплати за паркування і ще раз попередив, що оплата за стоянку авто в Україні має проходити виключно через паркомати.
"Я звернув увагу на звернення тих, хто, як і раніше, стикається з проблемою оплати за паркування. Повторюся, що не так швидко, як хотілося, але ми цю проблему вирішимо. Змусимо вирішити цивілізовано. А поки хочу ще раз всіх попередити: оплата за стоянку авто в Україні має проходити виключно через паркомати. Нема паркомата - немає оплати", - сказав Азаров, передає НБН.
Він нагадав, що відповідно до Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету міністрів України від 3 грудня 2009 р. № 1342, плата за паркування повинна стягуватися тільки через спеціальні автомати.
Нагадаємо, з 1 квітня 2012 року в Україні оплачувати послуги паркування слід тільки за допомогою паркувальних талонів, а також на майданчиках, обладнаних технічними засобами (паркоматами і терміналами).
Комунальні підприємства міст, які обслуговують муніципальні паркування, звернулися до Азарова з проханням про внесення змін до Правил паркування і скасувати паркомати.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас