Профільні міністерства повинні забезпечити виконання Україною директив ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профільні міністерства повинні забезпечити виконання Україною директив ЄС

114
Профільні міністерства мають забезпечити виконання Україною директив ЄС в повному обсязі, заявив перший віце-прем'єр України Валерій Хорошковський.
Як повідомила прес-служба першого віце-прем'єра, у п'ятницю на нараді з обговорення стану виконання зобов'язань України як члена Енергетичного співтовариства В.Хорошковський приділив особливу увагу питанням дотримання строків виконання зобов'язань, які взяла на себе Україна, і результатам проведеної за рік роботи в частині імплементації положень законодавства ЄС в сфері енергетики в національне законодавство.
Перший віце-прем'єр відзначив низьку виконавчу дисципліну профільних міністерств і відомств, відповідальних за виконання Україною своїх зобов'язань в рамках договору про заснування Енергетичного співтовариства.
Він також підкреслив, що присутні на нараді чиновники несуть відповідальність за виконання Україною своїх зобов'язань в рамках Співтовариства.
За підсумками наради перший віце-прем'єр дав доручення протягом тижня надати йому звіт про роботу профільних міністерств і відомств в цьому напрямку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас