Німецькі лікарі прибули до Харкова, щоб побачити, в яких умовах лікують Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі лікарі прибули до Харкова, щоб побачити, в яких умовах лікують Тимошенко

164
Сьогодні, 13 квітня, до Харкова прибули німецькі лікарі для ознайомлення з умовами лікування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в лікарні "Укрзалізниці".
Як передає УНІАН, літак, на борту якого знаходяться лікарі, тільки що приземлився в Міжнародному аеропорту "Харків".
До Харкова прибули доктор наук в області неврології, професор, голова правління клініки "Шаріте - університетська медицина, Берлін" Карл Макс Айнхойпл і доктор наук в області травматології, професор клініки "Шаріте - університетська медицина, Берлін" Норберт Хаас.
Їх зустрічали члени міжнародної комісії лікарів від України: голова комісії, перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Мойсеєнко, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності "неврологія", доктор медичних наук, професор Тамара Міщенко, заступник голови Державної пенітенціарної служби України Олександр Дука; начальник Управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області Євген Бараш.
Очікується, що німецькі лікарі оглянуть умови лікування Тимошенко в Центральній клінічній лікарні № 5 "Укрзалізниці", куди вона може бути переведена для лікування з Качанівської виправної колонії № 54. Планується також, що німецькі фахівці відвідають Тимошенко в колонії. Крім того, запланована зустріч німецьких фахівців з журналістами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас