В Україні знімають перший повнометражний 3D-мультфільм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні знімають перший повнометражний 3D-мультфільм

56
В Україні почали знімати перший повнометражний мультфільм у форматі 3D, під назвою "Хто боїться дядечка Бабая".
Про це розповів відомий мультиплікатор, режисер мультфільмів "Острів скарбів", "Доктор Айболить" та "Пригоди капітана Врунгеля" Давид Черкаський, пишуть Комментарии.
"Ось на Українамафільмі зараз в розробці серіали "Пригоди Котигорошка та його друзів", а також "Коп і Штик - кроти-пронози". До того ж, почався знімальний період першого повнометражного мультфільму в технології 3D "Хто боїться дядечка Бабая" . Тож хочеться вірити, що павутину зі студій вже можна сміливо знімати", - розповів Черкаський.
Планується також вихід продовження "Пригод капітана Врунгеля", також в 3D-форматі.
"Формат 3D - це взагалі прорив, і цікаво ж як. Я завжди дотримувався такої позиції, що всі технічні досягнення хороші, тому що вони спрощують процес, дозволяючи працювати швидше. Комп'ютер - це просто замінник руки, головне, щоб голова працювала, а в ній були цікаві ідеї", - вважає Черкаський.
"Ось ще по секрету скажу: дуже можливо, що незабаром вийде мій мультфільм - продовження "Пригод капітана Врунгеля". Ми вже пілот зробили і, дасть Бог, скоро почнемо зйомки. Планується, що він буде в 3D форматі. Мені дуже цікаво спробувати робити таку мультиплікацію", - зазначив мультиплікатор в інтерв'ю Коментарям.
Нагадаємо, що зараз проходять зйомки першого вітчизняного фільму жахів в 3D під назвою "Синевир".
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас