В США продають кіно-село з фільму "Голодні ігри" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США продають кіно-село з фільму "Голодні ігри"

Нерухомість
262
Не встиг кінофільм "Голодні ігри" з'явитися в прокаті, а заповзятливі американці вже виставили на продаж один з районів своєї футуристичної держави. Всього за $1,4 млн кожен охочий може стати власником будиночків в Henry River Mill Village.
За сюжетом фільму і однойменного роману "The Hunger Games", дванадцятий район держави Панем, яка утворилася на місці зруйнованих Сполучених Штатів, є одним з 12 дистриктів, звідки з'являються головні герої фільму. Зовні він являє собою типове селище, колишнє село вуглекопів біля підніжжя гірського масиву Аппалачі.
Як повідомляє портал The Curbed, з посиланням на Associated Press, після нашумілої кінопрем'єри село наповнили натовпи підлітків і молодих людей, які мріяли поглянути на місце проживання головних героїв фільму. Хатину Кітнісс Евердін і пекарню батька Піта Мелларка мало не розтягнули по шматочках "на пам'ять". Комітет з туризму Північної Кароліни оперативно організував чотириденні екскурсії по місцях зйомок фільму.
Власник Henry River Mill Village, 83-річний дідок, який живе на іншій стороні цієї річки. Бестселер С’юзан Коллінз він не читав і фільму теж поки не бачив. Залишається сподіватися, що новий власник кінематографічної пам'ятки не буде наполягати на виключенні села з туристичних маршрутів. Втім, поки що охочих купити село, яке приносить туристичний дохід, не знайшлося. Набагато більшою увагою потенційних інвесторів у США користується невелике місто, всього за $100 тисяч.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас