Колесников: Ціни в готелях стабілізуються до кінця квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Ціни в готелях стабілізуються до кінця квітня

Нерухомість
273
Ціни на проживання в українських готелях, які пропонуються для гостей майбутнього Євро-2012, стабілізуються до кінця квітня. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури України Борис Колесников.
Як повідомляє інфоцентр Україна-2012, за словами Колесникова, уряд України проводить відповідні переговори з власниками готелів. "Оскільки ми на п'ять років звільнили власників готелів від податку на прибуток, то ми маємо всі підстави для того, щоб вимагати від готелів визначення коридору адекватних цін. Ми розуміємо причини підвищення цін. З одного боку, жадібність породжує бідність, але ми пояснюємо власникам готелів, що навіть для західного туриста вартість повинна бути адекватною. Ми робимо відкрите небо для фанів Євро, і виходить так, що чартерами з Парижа в Донецьк буде літати дешевше, ніж жити тут. Якщо готелі не поступляться і не знизять ціни, вони втратять всі доходи. Я переконаний, що ситуація стабілізується до кінця квітня", - сказав Колесников.
Віце-прем'єр зазначив, що більшість уболівальників майбутнього чемпіонату - такі ж прості люди - працівники заводів, енергетичної сфери, менеджери - як і в Україні, і у них немає можливості платити за житло, як за VIP-готелі. Він закликав фанатів не піддаватися паніці і не йти на поводу в спекулянтів.
"На мій погляд, рівень адекватних цін повинен бути таким же, як в Австрії та Швейцарії чотири роки тому, коли ціни піднялися в півтора-два рази. Ситуація обов'язково буде вирішена", - запевнив він, додавши, що готельне питання буде обговорюватися під час засідання Наглядової ради УЄФА, яке відбудеться у Львові 12 квітня.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас