Азаров: Водії можуть не платити паркувальникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Водії можуть не платити паркувальникам

986
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що якщо на паркуваннях відсутні паркомати, то водії мають право не платити паркувальникам. Про це Азаров заявив на своїй сторінці в Facebook.
"Хочу звернути увагу всіх, що водії можуть не платити паркувальникам, оскільки ці дії розглядаються як незаконні. Місцеву владу потрібно мотивувати встановлювати паркомати.
Все не робиться відразу. Щоб остаточно навести порядок у цій сфері, потрібен якийсь час. Але те, що відмовлятися від цивілізованого вирішення проблеми ми не збираємося - це точно", - заявив Азаров.
Крім того, Азаров сказав, що підтримує громадян України в прагненні справедливо і прозоро платити за послуги: "В останні дні я отримав дуже багато звернень користувачів з проханням не скасовувати вимогу щодо оплати паркування виключно через паркомат.
Я дуже радий, що українці активно висловлюють свою позицію і підтримують справедливість і прозорість оплати за будь-які послуги: будь то паркування або тарифи за комуналку. Це дійсно важливо і правильно.
Хочу всіх запевнити, що постанова Кабміну № 1342 не буде скасовано. Ми твердо стоїмо на позиції, що паркомати мають бути встановлені у всіх містах України", - сказав Азаров.
Нагадаємо, з 1 квітня, оплачувати послуги паркування слід лише тільки за допомогою паркувальних талонів, а також на майданчиках, обладнаних технічними засобами (паркоматами і терміналами).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас