Багата країна бідних: Власники тенісних кортів не платитимуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Багата країна бідних: Власники тенісних кортів не платитимуть

910
В Мінфіні визначилися, з кого стягуватимуть податок на розкіш. Відтак, платити доведеться не багатіям, а чесному середньому класу. Бо відтепер розкішшю вважатимуться не тільки яхти, літаки та дорогі автомобілі, а й квартири загальною площею понад 120 квадратних метрів.
Олексій Плотніков, народний депутат України:
"Якщо дивитись на статистику, середня квартира, яка є в громадян, десь 64 метри, якщо я не помиляюсь. У нас трикімнатна - це 84-86 метрів. Тобто не так вже й багато громадян в державі мають 120 і вище кв. метрів житла".
Гарік Кричевський, співак:
"Всё это разговоры. Политики должны о чём-то разговаривать. Особенно приятно слушать людям неимущим, у которых есть только один велосипед. О том, что дядя на мерседесе за этот мерседес заплатит".
Володимир Дубровський, експерт з економічних питань:
"120-140 квадратних метрів можуть мати квартири представники середнього класу. Але якщо це 120 квадратів на Липках в Києві, то це можливо вже й розкіш".
Томаш Фіала, Президент Правління Європейської бізнес асоціації:
"В центральной Европе очень многие страны ввели равную ставку налогообложения, достаточно низкую и конкурентную. На уровне 18-20% и подоходный налог, и налог на прибыль. Эту ставку ввели один раз и не трогают. Я думаю, Украине тоже следует двигаться в этом направлении. Кто больше платит, тот автоматически больше платит налогов".
Геннадій Карпусенко, начальник ДПІ у Шевченківському районі м.Києва:
"Я думаю, что просто переформатируется отдел. И у нас будет дополнительно отдел какой-то и всё. У нас хватит сил".
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас