Світові ціни на нафту знизились на статистиці зі США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світові ціни на нафту знизились на статистиці зі США

Енергетика
273
Ціни на нафту на світових ринках у вівторок, 3 квітня, знизилися на тлі слабких даних щодо промислових замовлень і прогнозів щодо зростання запасів "чорного золота" в США, передає агентство Bloomberg.
Ціна травневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent Crude Oil на Лондонській біржі IСE (InterContinental Exchange Futures) за підсумками торгів опустилася на 0,57 долара - до 124,86 долара за барель.
На Нью-Йоркській біржі NYMEХ (New York Mercantile Exchange) вартість травневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки Light Sweet Crude Oil зменшилася на 1,22 долара, склавши 104,01 долара за барель.
За даними бюро перепису населення Міністерства торгівлі США, обсяг промислових замовлень в США в лютому збільшився на 6 млрд доларів, або на 1,3%, в порівнянні з січнем, і склав 468,4 млрд. При цьому січневий показник був переглянутий у бік зниження, скорочення показника за новою оцінкою склало 1,1%. Лютневі дані виявилися гіршими за прогнози аналітиків, що чекали зростання показника на 1,5%.
Запаси нафти в США, згідно з думкою аналітиків, опитаних Bloomberg, минулого тижня виросли на 2,2 млн барелів. Запаси бензину могли зменшитися на 750 тис. барелів. За тиждень, що завершився 23 березня, запаси нафти в США виросли на 7,1 млн барелів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас