У МОЗ стверджують, що Тимошенко погодилася на стаціонарне лікування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МОЗ стверджують, що Тимошенко погодилася на стаціонарне лікування

108
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко погодилася на стаціонарне лікування за межами Качанівської виправної колонії в Харкові, в якій в даний час утримується, повідомила перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моїсеєнко.
"Юлія Володимирівна дала згоду на проведення стаціонарного лікування. На сьогоднішній день рішення таке є. Після консультації, яку вона планує провести, я думаю, рішення буде прийнято і ми зможемо організувати все необхідне для лікування", - сказала вона в понеділок журналістам біля воріт Качанівської колонії.
Мойсеєнко зазначила, що Тимошенко було запропоновано пройти лікування в центральній залізничній лікарні в Харкові, яка, за її словами, є найкращим медичним закладом, що спеціалізується на консервативному лікуванні наявної у екс-прем'єра патології.
Водночас, вона не змогла відповісти на запитання, скільки часу знадобиться на лікування.
Як повідомив присутній на зустрічі першого заступника міністра з журналістами директор Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка Микола Корж, все залежить від того, як пройде терапія.
За його словами, лікування почнеться з обстеження, уточнення діагнозу та корекції схеми лікування Тимошенко.
Нагадаємо, прес-служба Міністерства охорони здоров'я України повідомила, що лікування Тимошенко планується проводити у відділенні патології хребта та периферичної нервової системи Центральної клінічної лікарні Укрзалізниці, матеріально-технічна база якої "повністю відповідає всім вимогам фахівців з Німеччини, погодженим також всіма фахівцями медкомісії МОЗ".
Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що екс-прем'єр не довіряє вибору фахівцями МОЗ лікарні для свого лікування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас