У США розіграно найбільший у світі джекпот — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США розіграно найбільший у світі джекпот

770
У США джекпот лотереї Mega Millions в розмірі 640 мільйонів доларів випав на квиток, куплений в штаті Меріленд. Про це повідомляє Associated Press з посиланням на представника оргкомітету. За всю історію лотерей це найбільша сума, яка буде виплачена за одним виграшним квитком. Поки невідомо, чи були продані інші квитки, що містять виграшну комбінацію.
З 640 мільйонів готівкою буде виплачено після сплати всіх податків близько 350 мільйонів доларів. Величезна призова сума пояснюється відсутністю виграшу в лотереї "Мегамільйони" з кінця січня 2012 року. У випадку, якщо б щасливий квиток не вдалося б продати, то сума джек-поту лотереї перевищила б 950 мільйонів доларів.
Організатори лотереї підрахували, що до моменту початку розіграшу було розпродано квитків на суму близько 1,5 мільярда доларів. При цьому шанс виявитися володарем щасливого квитка оцінювався в 1 до 176 мільйонів.
Досі найбільший джекпот в світі становив 390 мільйонів доларів. Він був розіграний в 2007 році і розділений між двома переможцями.
Лотерея Mega Millions проводиться на території 42 штатів, в окрузі Колумбія і на американських Віргінських островах.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас