Цього року тариф на проїзд у столичному метро підвищуватися не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року тариф на проїзд у столичному метро підвищуватися не буде

134
Цього року тариф на проїзд в столичному метро підвищуватися не буде.
Про це сказав голова КМДА Олександр Попов в інтерв'ю журналістам.
Питання було піднято у зв'язку з тим, що на перший інвестиційний форум Києва було винесено проект будівництва четвертої гілки метро - на Троєщину, і одним з ризиків реалізації цього проекту називалася низька прибутковість метрополітену, зокрема, через низьку вартість проїзду.
Проект будівництва четвертої гілки метро жодним чином не змінює для киян ті умови користування метрополітеном, які вони сьогодні мають. "Інвестиції в цей проект не означають автоматичне підвищення ціни", - підкреслив глава КМДА.
Разом з тим він зазначив, що "безумовно, прийде час, і ми будемо говорити про реально об'єктивну реальність - про збільшення цін на проїзд в метрополітені".
Олександр Попов підкреслив, що у зв'язку зі щорічним збільшенням ціни на електроенергію, збільшенням фонду заробітної плати, необхідно вкладати нові кошти на підтримку всієї інженерної інфраструктури.
"Сьогодні ми все це дотуємо з міського бюджету. Якщо у нас буде можливість і далі це робити, безумовно, ми не будемо піднімати питання про підвищення цін. Але життя показує, що цей процес відбувається поетапно. В цьому році підвищення тарифу за проїзд не відбудеться, а в наступних - поживемо - побачимо", - сказав голова КМДА.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас