Компанія Yahoo має намір скоротити тисячі співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Yahoo має намір скоротити тисячі співробітників

261
Керівництво пошуковика Yahoo! планує скоротити кілька тисяч працівників, а також оголосити про план реорганізації компанії, повідомляє Reuters.
Представники Yahoo! не коментують цю інформацію.
Програма скорочення співробітників відбуватиметься поступово, і торкнеться, в основному, відділів маркетингу і досліджень. Представники компанії відмовилися прокоментувати цю інформацію. За рахунок зниження числа робочих місць керівництво Yahoo! має намір зменшити операційні витрати.
На кінець 2011 року в Yahoo! працювало близько 14 тисяч осіб. Останній раз в компанії проводили значні скорочення в 2008 році, коли з неї було звільнено близько двох з половиною тисяч працівників.
Програма реорганізації передбачає створення глобального медійного дивізіону, тоді як розробка продуктів буде розподілена по відділеннях у різних країнах.
Після того, як в кінці 2008 року зірвався продаж Yahoo! корпорації Microsoft, акції компанії почали дешевшати. З минулого року Yahoo! переживає корпоративну кризу, оскільки потребує ефективної стратегії для порятунку свого бізнесу.
Рішення провести реорганізацію компанії прийняв новий гендиректор Yahoo! Скотт Томпсон, колишній президент PayPal, який прийшов на зміну звільненій з Yahoo! Керол Бартц.
Повідомлялося також, 26 березня, Yahoo! призначила трьох нових членів ради директорів, які повинні сприяти відновленню позицій компанії на ринку, повідомили в компанії.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас