Новий iPad - найгірший гаджет Apple для Wi-Fi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий iPad - найгірший гаджет Apple для Wi-Fi

683
До відомих претензій користувачів нового iPad додалася ще одна: пристрій погано ловить і приймає сигнал Wi-Fi.
За словами власників iPad, чим далі вони віддаляються від точки доступу до Wi-Fi, тим гірше починає працювати з'єднання, пише "CNews.RU".
Щоб з'ясувати якість роботи Wi-Fi в iPad 3 портал Tablet PC Review провів спеціальне дослідження. У тестуванні крім нової моделі планшетника від Apple також випробовувалися iPad першого покоління і смартфони iPhone 4S і iPhone 3GS. Як точка доступу використовувався роутер Cisco WRT310N 802.11a/b/g/n.
Виявилося, що чим далі пристрій віддаляється від точки доступу, тим сильніше і швидше пропадає Wi-Fi. У роботі з мережею iPad 3 показав найгірші результати серед всіх пристроїв від Apple, включаючи модель iPhone 3GS, випущену ще в 2009 р.
За дальністю прийому сигналу мереж Wi-Fi найкращі результати показав смартфон iPhone 4S. Так, при розташуванні на дистанції близько дев'яти метрів від роутера, iPhone 4S приймає дані в середньому зі швидкістю 5,16 Мбіт/сек. Показник iPad першого покоління - 1,67 Мбіт/сек, тоді як iPad 3 приймає дані зі швидкістю всього лише 0,28 Мбіт/сек.
Також виявилося, що при роботі з Wi-Fi з’єднаннями iPhone 3GS споживає найбільше енергії. Тестування для кожного пристрою зайняло близько 20 хвилин, тест проводився близько восьми разів. Після цього батарея iPhone 3GS була заряджена на 83%, тоді як батарея iPhone 4 - на 92%.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас