Порошенко: Перший заступник міністра повинен бути призначений на поточному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: Перший заступник міністра повинен бути призначений на поточному тижні

363
Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, а також заступник міністра повинні бути призначені на поточному тижні. Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.
Він зазначив, що вже "подав пропозиції Президенту і прем'єру" щодо кандидатур на дані посади, і "знову вважаю, що вони повинні бути схвалені на цьому тижні".
Порошенко не назвав прізвищ запропонованих ним кандидатур, зазначивши, що ці люди є професіоналами, і ключовим підходом до призначень будуть професіоналізм і прозорість роботи. Також Порошенко пообіцяв, що в роботі зі ЗМІ міністерство створить максимально прозорі умови.
Крім того, Порошенко зазначив, що в Міністерство економічного розвитку і торгівлі "він прийшов надовго". У той же час, за його словами, "будь-який політик, в тому числі і член уряду, щоб переконатися в тому, що його діяльність знаходить підтримку суспільства, йому бажано було б пройти через виборчий процес".
Нагадаємо, 26 березня джерело в Мінекономрозвитку повідомило, що Вадим Копилов звільнений з посади першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас