Москва опустилася на 65-е місце в рейтингу світових фінансових центрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москва опустилася на 65-е місце в рейтингу світових фінансових центрів

310
Москва зайняла 65-е місце в рейтингу світових фінансових центрів, підготовленому компанією Z/Yen Group.
Російська столиця погіршила свій результат на чотири позиції: в торішньому рейтингу вона зайняла 61-е місце. У список з 77 країн потрапив також Санкт-Петербург, який зайняв 73-ю сходинку (втратив дві позиції). Перші чотири позиції залишилися без змін - Лондон, Нью-Йорк, Гонконг, Сингапур. Замикає п'ятірку Токіо, що піднявся на одну сходинку.
Москва ввійшла в список 10 центрів, які, швидше за все, з часом поліпшать свої позиції, але не потрапила до десятки міст, де бізнесмени хотіли б відкрити офіси в першу чергу. Укладачі рейтингу віднесли російську столицю до фінансових центрів, що розвиваються, які сприймаються як такі особливо завдяки активності підприємців, а не внаслідок всеосяжного характеру фінансових послуг.
В цьому році в десятці найкращих фінансових центрів опинився Сеул, поліпшивши свій результат на дві позиції. У перелік десяти найкращих фінансових центрів також потрапили Цюріх, Чикаго, Шанхай і Торонто.
У числі "антилідерів" рейтингу - останньої п'ятірки - виявилися вже згаданий Санкт-Петербург, Будапешт, Багами, Рейк'явік і Афіни. Z/Yen Group оцінювала глобальні фінансові центри з об'єктивних факторів, таких як інфраструктура і доступ до ринку, а також за підсумками опитувань експертів, що представляють найбільші світові фінансові компанії.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас