У Києві половина багатоквартирних будинків вимагає капремонту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві половина багатоквартирних будинків вимагає капремонту

Нерухомість
233
Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак оцінює капітальний ремонт багатоквартирних будинків у Києві в близько 10 мільярдів гривень.
Мазурчак зазначив, що в столиці 11,7 тисячі багатоквартирних будинків, з яких капітального ремонту потребує половина.
"Капітальний ремонт будинку - це мінімум 2-2,5 мільйона гривень, в залежності від того, що потрібно ремонтувати. Якщо робити повний капітальний ремонт будинку - це 5 мільйонів гривень, якщо тільки дах і заміну мереж - 2-2,5. Якщо взяти по мінімуму - це виходить 10 мільярдів гривень", - пояснив перший заступник голови Київміськадміністрації.
Крім того, він зазначив, що для ремонту ліфтів столиці, в тому числі експлуатованих 25 років, буде потрібно близько 3 мільярдів гривень.
Як повідомлялося, в листопаді 2010 року голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що вважає можливим початок знесення "хрущовок" (старого житла) в Києві в 2012-2013 роках.
Міністерство регіонального розвитку та будівництва, в свою чергу, розраховувало почати програму зі знесення "хрущовок" і будівництва на їх місці нового житла в Києві ще в 2011 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас