У Нью-Йорку вирішили штрафувати пасажирів, які затримують рейси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нью-Йорку вирішили штрафувати пасажирів, які затримують рейси

229
Влада Нью-Йорка має намір штрафувати пасажирів, через неналежне поводження яких відбуваються затримки авіарейсів в трьох головних аеропортах міста: імені Джона Кеннеді, Ла-Гардіа і Ньюарк.
За словами представників транспортного управління Нью-Йорка, кожна вимушена затримка обходиться авіакомпаніям в тисячі або навіть десятки тисяч доларів, а також порушує розклад рейсів, що створює незручності для багатьох пасажирів.
"Ми не можемо дозволити, щоб через осіб, які поводяться неналежним чином, відбувалися затримки. Це неприпустимо, оскільки через це люди спізнюються на стикувальні рейси, це дорого обходиться авіакомпаніям і створює додаткове навантаження на диспетчерські служби", - заявив директор управління Пет Фой, передає ИТАР-ТАСС.
Він навів як приклад випадок з відомим голлівудським актором Алеком Болдуіном, який в грудні минулого року був знятий з рейса в Лос-Анджелесі за відмову вимкнути мобільний телефон.
"Один подібний інцидент може призвести до затримок у роботі всього аеропорту протягом цілої доби", - підкреслив Фой.
За даними авіаційних служб, на те, щоб зняти порушника порядку з літака, йде від півгодини до години: літак повинен повернутися до терміналу, висадити пасажира, а також вивантажити його багаж. У 2011 році в трьох нью-йоркських аеропортах пілотам довелося проробити цю процедуру близько 400 разів. Витрати авіакомпаній при цьому становлять близько 5,9 тис. доларів за кожну годину втраченого часу.
Найбільше рейсів затримуються через конфлікти, що виникають між пасажирами або пасажирами та екіпажем літака. Крім того, часто доводиться знімати з рейсу людей, що відмовляються вимкнути електронні пристрої або закурили сигарету в салоні літака.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас