Компанія "Lime Systems" виступила з доповіддю на семінарі "Сучасна бізнес аналітика від Microsoft для фінансової індустрії" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія "Lime Systems" виступила з доповіддю на семінарі "Сучасна бізнес аналітика від Microsoft для фінансової індустрії"

267
15 березня 2012 року в Києві компанія "Lime Systems" взяла участь у практичному семінарі "Сучасна бізнес аналітика від Майкрософт для фінансової індустрії. Бути першим - це вміння аналізувати", присвяченому ІТ-рішенням для фінансового сектора на основі продуктів Microsoft.
Даний семінар був розроблений для того, щоб дати учасникам хороше розуміння BI (Бізнес Аналітики) стратегії Microsoft, та її нових можливостей SQL Server 2012 для бізнес аналізу.
В рамках семінару Євген Полоничко, керівник напрямку BI компанії "Lime Systems", представив доповідь "Business Intelligence в банках: Примха чи необхідність?". Експерт розповів про роль BI на банківському ринку та презентував систему Lime Business Intelligence.
Є. Полоничко зазначив, що Lime BI (Business Intelligence) - це універсальна банківська аналітична система, в якій реалізовані всі технології аналізу, необхідні банкам. Її застосування дозволяє швидко створювати закінчені аналітичні рішення, що включають весь цикл обробки даних.
Завдяки цьому рішенню у компанії з'являється можливість аналізувати великі обсяги оперативних та історичних даних, а також не тільки формувати різного роду звітність, а й моделювати і планувати діяльність банку в залежності від тих чи інших зовнішніх та внутрішніх факторів і виявляти найбільш проблемні та успішні точки бізнесу.
Важливим фактором, стверджує експерт, є ще й те, що система охоплює великий спектр питань від консолідації та візуалізації даних до моделювання та управління ризиками. На основі інформації, що накопичується, Lime BI забезпечує перегляд даних з необхідним рівнем деталізації, ведення контролю ключових показників ефективності діяльності та їх динаміки, дозволяючи приймати якісні та своєчасні управлінські рішення.
Варто зазначити, що організатором семінару "Сучасна бізнес аналітика від Майкрософт для фінансової індустрії. Бути першим - це вміння аналізувати" виступила компанія "Microsoft Україна" - провідний світовий розробник програмного забезпечення.
Зазначимо також, що Бізнес Аналітика дозволяє організаціям перетворювати факти та інформацію, що знаходиться в даних, на цінний актив. Компанії, які використовують BI, працюють і конкурують краще, ніж ті, які покладаються лише на інстинкти та вибірковий аналіз. Як було продемонстровано під час семінару, компанія Microsoft надає зрілу, комплексну та далекоглядну платформу для BI рішень, яка дозволяє всім службовцям в організації приймати більш ефективні бізнес-рішення.
20 березня 2012 року
Довідка:
Компанія "Лайм Сістемс" працює на ринку інформаційних технологій більше 16 років. Спеціалізація компанії - розробка, інсталяція та супровід систем комплексної автоматизації банківської діяльності, аналітичних фінансових систем, засобів телекомунікацій та спеціалізованих рішень автоматизації. Компанія є провідним розробником банківського ПЗ в Україні. Серед клієнтів компанії такі банківські установи як: ERSTE банк, Універсалбанк, Донгорбанк, Укргазбанк, Кредитпромбанк, Родовід банк, Індустріалбанк, Мегабанк та багато інших.
За матеріалами:
Лайм Системс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас