Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти представників Ізмаїльського морпорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти представників Ізмаїльського морпорту

Кримінал
205
Головне управління правозахисної діяльності, протидії корупції і злочинності у сфері транспорту та оборонно-промислового комплексу Генпрокуратури 23 березня порушило кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем службовими особами держпідприємства "Ізмаїльський морський торговельний порт" (Одеська обл.).
Як повідомила Генпрокуратура на своєму сайті в понеділок, зазначені особи не вжили заходів щодо стягнення з суб'єктів господарювання плати за очищення приміщень і території порту від залишків забруднюючих вантажів, а забезпечили проведення таких робіт силами і за рахунок порту, чим завдали збитків держпідприємству на загальну суму понад 10 млн грн.
Досудове слідство у кримінальній справі триває, йдеться в документі.
Ізмаїльський МТП розташований на лівому березі Кілійського гирла між 92 і 94 км Дунаю. Спеціалізується на перевалці залізорудної сировини, вугілля, коксу, чорних і кольорових металів, феросплавів, паперу, целюлози, добрив та інших генеральних вантажів. Причали мають глибини від 3,5 до 7 м. Загальна довжина обладнаних причалів - 2666 м. Максимальна вантажопідйомність портальних кранів - 40 тонн. Порт приймає судна максимальною довжиною 150 м, шириною 30 м і осадкою - 7 м.
З липня минулого року порт очолює Юрій Фуртатов, який був затверджений на посаді начальника порту 7 жовтня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас