Клюєв пообіцяв допомагати Порошенку на новій посаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв пообіцяв допомагати Порошенку на новій посаді

120
Призначення Петра Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі істотно посилило потенціал Кабінету міністрів України, оскільки у нього є достатньо досвіду, амбіцій і політичної волі для продовження реформування економіки та ефективного реагування на численні виклики в цій сфері.
Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки та оборони України Андрій Клюєв.
"Хочу привітати Петра Олексійовича з поверненням на роботу в Кабінет міністрів. Хоча перед ним сьогодні стоїть чимало складних завдань, я впевнений, що державницьке мислення, властиве Порошенку, допоможе йому швидко освоїтися в новій ролі", - цитує Клюєва його прес-служба.
За словами Клюєва, він готовий допомагати Порошенкові і як людина, яка раніше курирувала цей сектор роботи уряду, і як секретар РНБО.
Крім того, Клюєв висловив упевненість, що Порошенко буде продовжувати реалізовувати ключові урядові програми - з дерегуляції економіки, поліпшення бізнес-клімату, розвитку внутрішнього ринку.
Нагадаємо, 23 березня президент України Віктор Янукович призначив Петра Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас