Медики вже говорять, що Тимошенко може залишитися інвалідом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медики вже говорять, що Тимошенко може залишитися інвалідом

Кримінал
598
Вперше українські лікарі висловили серйозне занепокоєння здоров'ям екс-прем'єра Юлії Тимошенко, передає Дело.
"Стовідсотково сказати, що відмова від лікування - це обов'язково інвалідність, я б теж так не говорив. Вірогідність велика, але не 100%", - сказав член міжнародної медичної комісії, директор Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка Микола Корж.
Він висловив стурбованість тим, що план лікування Юлії Тимошенко досі не реалізується через відсутність її згоди.
"Затримка з початком реалізації цього плану стосовно будь-якого пацієнта - це не зовсім правильно. Ми зробили все можливе, щоб зосередити тут (в Качанівській колонії) все необхідне для початку лікування, яке було погоджено, обговорено з тими ж німецькими фахівцями. Я вважаю, що початок лікування згідно з узгодженим планом можна проводити, тому що немає принципових позицій, які б не можна було б здійснити тут", - сказав Корж.
Раніше німецькі лікарі, які 14 лютого оглянули Юлію Тимошенко в Качанівській виправній колонії в Харкові, офіційно підтвердили серйозність хвороби українського екс-прем'єра.
У МОЗ України зазначили, що медики з Німеччини лише підтвердили попередні висновки, зроблені вітчизняними фахівцями, а також заявили, що Юлія Тимошенко не має потреби в хірургічному втручанні або лікуванні за межами колонії.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас