Порошенко планує впровадити розрахунок точного показника інфляції в режимі реального часу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко планує впровадити розрахунок точного показника інфляції в режимі реального часу

Казна та Політика
321
Новопризначений міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко планує впровадити розрахунок точного показника інфляції в режимі реального часу. Про це він заявив після зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, передає прес-служба глави держави.
Як йдеться в повідомленні, Порошенко відзначив важливість впровадження прозорої інформаційної політики Міністерства економіки щодо забезпечення громадян, ЗМІ повними статистичними даними про розвиток країни. "Ми говорили про зовсім точний показник розрахунку інфляції в режимі реального часу, можливість держави проводити ефективну антиінфляційну політику", - зазначив міністр економічного розвитку і торгівлі.
Одним із пріоритетів діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі, за словами Порошенка, також є забезпечення подальшого зростання національної економіки, зокрема рівня ВВП - адже це запорука успішної реалізації проголошених Главою держави соціальних програм.
"Забезпечення зростання ВВП і, як наслідок, реалізація відповідних соціальних програм, неможливі без пріоритетного розвитку економіки", - сказав Порошенко. На його переконання, сьогодні суспільство, бізнес повинні побачити серйозні кроки влади, спрямовані на подальше поліпшення умов ведення підприємницької діяльності в Україні.
Нагадаємо, сьогодні Президент України своїм указом №210 призначив Петра Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас