Порошенко розповів про перші кроки на посаді міністра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко розповів про перші кроки на посаді міністра

Казна та Політика
1339
Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко обіцяє сприяти спрощенню державних закупівель та відкритості статистичної інформації. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Порошенко оприлюднив пропозиції щодо бачення своєї роботи на посаді міністра економіки, які передавав президенту Віктору Януковичу. "І наостанок щодо мого рішення. Перед тим, як його прийняти, я стисло виклав свої пропозиції, які віддав президенту. Вважаю справедливим, якщо Ви також будете ознайомлені з їх змістом. Це те, що я збираюся робити", - написав він.
Зокрема, серед пропозицій міністра формування прозорої, спрощеної та зрозумілої системи державних закупівель, відкрита публікація статистичних показників економічного розвитку в загальнонаціональному, регіональному та галузевому масштабі за міжнародними стандартами.
Крім того, серед його пропозицій також забезпечення громадськості та інвесторів інформацією щодо поточного економічного становища та приведення системи показників економічного розвитку у відповідність з єдиними економічними стандартами.
Крім цього, міністр запропонував оцінювати дії виконавчих органів щодо впливу на ВВП, ввести обов'язкову експертизу Міністерством економічного розвитку і торгівлі фінансових планів державних компаній та підприємств, оприлюднення їх фінансової звітності.
Як повідомлялося, Янукович призначив Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі. Раніше Янукович заявив, що його влаштовують пропозиції Порошенка.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас