Недорогі квитки на iForum-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Недорогі квитки на iForum-2012

137
Розпочалася реєстрація учасників і продаж квитків на форум – iForum-2012. Протягом тижня вартість одного квитка складе 300 грн, однак з наближенням дати проведення заходу ціна участі буде підвищуватися. Умови реєстрації та придбання квитків – на сайті iforum.ua.
Офіційному відкриттю реєстрацій передував період продажів до оголошення програми форуму серед тих, хто знає захід не один рік. На сьогоднішній день продано вже 739 квитків. Нагадуємо, що організатори цього року очікують на форумі більше 4-4,5 тис учасників.
Захід пройде в класичному форматі одночасних чотирьох потоків у режимі нон-стоп: інтернет- бізнес, інтернет-реклама, технології та соціальні медіа.
Цього року в потоці інтернет-бізнес на учасників очікують такі знакові фігури Інтернету, як Антон Носик (Живий журнал), Віктор Достов (президент російської асоціації "Електронні гроші"), Ігор Горін, (директор Portmone.com). У цьому потоці виступить також представник Google – Мохаммад Гавдат (віце-президент; ринки, які розвиваються).
У найбільш трендовому потоці – соцмедіа – виступлять представники найпопулярніших мереж – ВКонтакте і Facebook. У рубриці мобайл виступить розробник із західної Україні Макс Гринів, який створив гру Contre Jour, визнану компанією Apple грою року для IPad. У рамках технологічного потоку планується розглянути провокаційні питання у сфері веб- розробки, мобільних платформ і додатків під соцмережі.
iForum – це майданчик для набуття нових знань, партнерів із бізнесу, залучення коштів для свого стартапу. І просто місце, де можна зав'язати цікаві та корисні знайомства. Тут можна побачити тих, хто починав Уанет і Рунет, і тих, хто його активно розвиває сьогодні.
Конференція відбудеться 17 квітня в Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15).
Нагадуємо, що відкрито акредитацію ЗМІ та незалежних журналістів.
Прес-центр iForum'у:
Валентина Гнілуша
067 726 82 80
gnilusha.v@gmail.com
Довідкова інформація
Форум інтернет-діячів (iForum) – найбільша офлайн-конференція в Україні. Форум є громадським рухом, створеним групою ентузіастів і присвячений проблемам розвитку Інтернету. Проходить щорічно в квітні, починаючи з 2009 року. У 2011 кількість учасників – 3743 осіб – було визнано рекордною для профільних офлайн-заходів Уанету, в результаті чого iForum був визнаний Національним реєстром рекордів найбільшою конференцією в Україні.
За матеріалами:
Форум інтернет-діячів
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас