Чавес оприлюднить 1 травня "революційний трудовий кодекс" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чавес оприлюднить 1 травня "революційний трудовий кодекс"

Казна та Політика
170
"Революційний трудовий кодекс" буде проголошено 1 травня президентом Венесуели Уго Чавесом, повідомив міністр закордонних справ південноамериканської країни Ніколас Мадуро.
Мадуро очолює комісію з редагування нового законодавства. Виступаючи в середу на прес-конференції, він зазначив, що новий трудовий кодекс стане інструментом будівництва соціалізму у Венесуелі.
За словами глави МЗС, на адресу очолюваної ним комісії надійшло понад 11 тисяч пропозицій і побажань від громадян країни, передає ИТАР-ТАСС.
"Нове трудове законодавство захистить трудящих в епоху революційного процесу, створить основу для будівництва нових виробничих відносин, орієнтованих на побудову соціалізму, - сказав Мадуро. - У той час як капіталізм переживає неймовірну кризу, а так звані розвинені країни нав'язують формули, що призводять до голоду і безробіття, позбавляючи соціального захисту пенсіонерів, трудящих і безробітних, Венесуела готує закон, який висуне її в авангард людства".
Днем раніше найбільше підприємницьке об'єднання країни Федекамарас піддало різкій критиці президента Чавеса за те, що його уряд готує новий трудовий кодекс без консультацій з представниками ділових кіл.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас