Попов готовий скоротити штат КМДА на 20% після впровадження електронного уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов готовий скоротити штат КМДА на 20% після впровадження електронного уряду

Казна та Політика
126
Оптимізація структури і чисельності Київської міської державної адміністрації продовжиться і в 2013-му році після впровадження проекту Електронний уряд, який дозволить скоротити чисельність працівників КМДА ще на 10%.
"Ми плануємо частково реалізувати цей проект (Електронний уряд - ред.) цього року і десь в середині 2013-го ми зможемо поставити питання про скорочення персоналу. Думаю, в цілому до 20%", - заявив голова КМДА Олександр Попов.
Заступник голови КМДА Олександр Пузанов повідомив, що реструктуризацію системи міськадміністрації планується завершити до 1-го серпня поточного року. Він повідомив, що рішення Київської міської ради про нову структуру КМДА опубліковано в газеті Хрещатик.
Він нагадав, що згідно з цим рішенням, кількість структурних підрозділів КМДА планується скоротити з 39-ти до 20-ти. Відповідно структура департаментів та управлінь повинна бути визначена до 26-го березня, механізми фінансування реструктуризації повинні бути вирішені з Міністерством фінансів до 1-го червня, штатний розклад і положення про правління та департаменти має бути затверджене не пізніше 15-го червня.
Нагадаємо, в жовтні минулого року Київська міська рада прийняла за основу проект рішення Про затвердження Міської цільової програми розвитку електронного урядування в Києві на 2012-2014 роки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас