МЗС: Перевірка українських сирів підтвердить високу якість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: Перевірка українських сирів підтвердить високу якість

Аграрний ринок
154
Київ схвалює рішення російської сторони безпосередньо приступити до перевірки якості українських сирів, заявляють в МЗС України.
"Ми схвалюємо рішення російської сторони приступити безпосередньо до перевірки якості продукції на підприємствах. Так ми дійсно зможемо побачити те, що за цим стоїть реальна турбота про якість продукції та здоров'я росіян, а не тільки спроба політизувати це питання", - сказав директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин на брифінгу у вівторок в Києві.
Він висловив сподівання, що в результаті перевірки українська продукція отримає належне підтвердження своєї високої якості.
Волошин повідомив про те, що в середу в Києві відбудеться третє засідання ради експортерів при МЗС під головуванням міністра Костянтина Грищенка.
За його словами, на засідання запрошені представники найбільших українських підприємств - експортерів м'ясо-молочної продукції.
"Ми запросили всіх основних виробників м'ясо-молочної продукції, які працюють на міжнародних ринках для того, щоб обговорити ті аспекти, де зовнішньополітичне відомство може їм допомогти, підтримати у виході на нові ринки або захистити їхні інтереси на ринках, де вони вже працюють" , - сказав представник МЗС.
Волошин висловив переконання, що українські сири будуть як на російських ринках, так і на ринках СНД, а також на інших ринках, пошуком виходів на які зараз займаються в Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас