Україна припиняє обслуговування деяких рейсів Аеросвіту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна припиняє обслуговування деяких рейсів Аеросвіту

1096
Державне підприємство з обслуговування повітряного руху України (Украерорух) прийняло рішення починаючи з 22 березня 2012 р. зупинити надання аеронавігаційного обслуговування деяким рейсам ЗАТ Авіакомпанія Аеросвіт через багатомільйонну заборгованість авіакомпанії за своєчасно отримані від Украероруху послуги та порушення домовленості про передоплату.
Зокрема, в перший день, 22 березня 2012 року, планується зупинити обслуговування таких рейсів: 1273 Бориспіль - Дубаї (ОАЕ), 1277 Бориспіль - Рим (Італія), 171 Бориспіль - Чонбурі (Таїланд).
Як вказано в повідомленні держкомпанії, Украерорух зможе відновити обслуговування рейсів авіакомпанії Аеросвіт лише за умови дотримання домовленості про передоплату послуг провайдера як єдино можливого способу продовжувати співробітництво і своєчасне виконання графіка погашення заборгованості, яка накопичується ще з кінця 2011 року.
Зупинка обслуговування повітряних суден авіакомпанії-боржника передбачена пунктом 4. статті 36 Повітряного кодексу України.
Украерорух звертає увагу всіх авіапасажирів, які планували скористатися послугами авіакомпанії Аеросвіт, починаючи з 22 березня, що їх рейси можуть бути скасовані.
Нагадаємо, нещодавно заяву з приводу мільйонних боргів найбільших авіакомпаній України зробив аеропорт Бориспіль.
Також повідомлялося, що підконтрольна, за даними українських ЗМІ, мільярдеру Ігорю Коломойському авіакомпанія Аеросвіт напередодні заявила про те, що держпідприємство Міжнародний аеропорт Бориспіль призупинило обслуговування її рейсів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас