КМДА повідомила правоохоронцям про корупцію в київській владі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА повідомила правоохоронцям про корупцію в київській владі

Казна та Політика
330
Київська міська державна адміністрація передала до правоохоронних органів низку матеріалів щодо зловживань посадовими особами КМДА та райдержадміністрацій.
Як повідомляє Українська правда, Головне управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту провело низку перевірок фінансової діяльності структурних підрозділів міськадміністрації, зокрема, в частині державних закупівель та використання бюджетних коштів.
"За результатами аудиту було виявлено низку зловживань і порушень та попереджено порушення при обробці тендерної документації у сфері закупівель товарів, робіт і послуг. Так, вартість однакових товарів і послуг в районах Києва відрізняється в кілька разів", - заявили в КМДА.
Зокрема, порушення виявлені при закупівлі продуктів харчування для дітей у садочках, у роботі Головного управління охорони здоров'я в частині придбання медикаментів та обладнання, проведення тендерних закупівель.
Голова КМДА Олександр Попов доручив провести службове розслідування і притягнути до адміністративної відповідальності причетних до порушень посадових осіб, тих керівників, які допустили подібні зловживання.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас