Міліція затримала 2 підозрюваних у пограбуванні відділення банку "Фінанси та кредит" в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міліція затримала 2 підозрюваних у пограбуванні відділення банку "Фінанси та кредит" в Одесі

Кримінал
183
Міліція 14-15 березня затримала 2 чоловіків, які підозрюються в пограбуванні відділення банку "Фінанси та кредит" в Одесі 1 березня.
Про це сказано в повідомленні відділу зі зв'язків з громадськістю головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.
Під час слідства оперативники вийшли на осіб, які вже потрапляли в поле зору міліції за крадіжку відеокамери.
За даними відомства, підозрювані - 25 - і 26-річний безробітні жителі Одеси, які виявилися сусідами і дружили з дитинства.
Зловмисники були затримані на орендованій квартирі.
Після скоєння злочину вони змінили 5 місць проживання, зокрема, жили на дачі в Одеській області.
В останньому будинку співробітники міліції вилучили речові докази: речі, придбані за рахунок вкрадених банківських грошей (сума збитку, завданого банку зловмисниками, оцінюється в 186 тис. гривень).
Зокрема, друзі встигли обзавестися ноутбуком, одягом, взуттям, елітними алкогольними напоями.
Частину грошей зловмисники витратити не встигли: її співробітники міліції вилучили на дачі.
Чоловіки зізналися в тому, що перед новорічними святами один з них зайшов обміняти гроші у відділення банку, де побачив серед співробітників тільки жінок і, відзначивши відсутність охорони, розповів про це другу.
Вони зізналися, що заздалегідь приготували маски, на пограбування вирушили з іграшковими пістолетами і справжнім молотком.
Один з підозрюваних розбив молотком скло каси і, перескочивши через стійку до касира, почав збирати гроші в поліетиленовий пакет.
Другий в той час знаходився в залі, тримаючи на прицілі оточуючих.
Потім зловмисники вибігли на вулицю, зупинили попутний автомобіль і відправилися на дачу, де розділили отримані кошти, пересиділи кілька днів, а потім приїхали до Одеси.
Як повідомляло агентство, 1 березня близько 16:00 невідомі в масках пограбували відділення банку "Фінанси та кредит", розташоване на вулиці Балківській, 28, в Малиновському районі Одеси.
Погрожуючи молотком і предметом, схожим на пістолет, вони викрали з каси 70 тис. гривень, 25,92 тис. російських рублів, 2 тис. доларів, 7 тис. євро.
За фактом пограбування порушено справу за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу (розбій).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас