Азаров обіцяє внесення змін до держбюджету у квітні: гроші підуть на нові робочі місця і житлове будівництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров обіцяє внесення змін до держбюджету у квітні: гроші підуть на нові робочі місця і житлове будівництво

Казна та Політика
95
Кабінет міністрів України внесе в Верховну Раду пропозиції щодо внесення змін до державного бюджету на поточний рік на початку квітня, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Усі позиції знайдуть відображення у змінах до бюджету, які вже зараз готує уряд. На початку квітня ми подамо їх до Верховної Ради", - сказав він, виступаючи на годині запитань до уряду у Верховній Раді України в п'ятницю.
"Спектр напрямків досить широкий: від стимулювання збільшення чисельності робочих місць, в першу чергу, для молодих людей, людей передпенсійного віку та мешканців сільської місцевості, до нових підходів до формування державного замовлення на підготовку саме тих фахівців, які будуть необхідні на ринку праці", - уточнив прем'єр.
Він також зазначив, що уряд спільно з Нацбанком почали роботу над формуванням програми державного іпотечного кредитування і житлового будівництва.
"Ця ініціатива є важливою, не тільки для людей, які потребують поліпшення житлових умов, - кожна гривня інвестицій має істотний, мультиплікативний вплив на економіку", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас