Integrites виступила юридичним радником МАУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником МАУ

156
15 березня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила юридичним радником авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) щодо наявності правових підстав для здійснення European Merchant Services еквайрінгу платежів, здійсненних резидентами і нерезидентами з використанням спеціальних платіжних засобів, з метою придбання авіаквитків через сайт МАУ.
Юристи МЮФ Integrites детально проаналізували аспекти господарської діяльності МАУ, пов’язаної з продажем авіаквитків через сайт, а також можливі шляхи для здійснення еквайрінгу платежів з використанням спеціальних платіжних засобів нерезидентами. Висновки і рекомендації юристів МЮФ Integrites посприяли досягненню домовленостей стосовно здійснення European Merchant Services еквайрінгу платежів, проведених нерезидентами з використанням спеціальних платіжних засобів, з метою придбання авіаквитків через сайт МАУ.
Зі сторони МЮФ Integrites супровід проекту здійснювався юристом Євгеном Блоком під керівництвом партнера Олександра Алексєєнка.
З 2008 року МЮФ Integrites неодноразово консультувала авіакомпанію МАУ щодо різних правових аспектів, пов’язаних з веденням господарської діяльності, а також успішно представляла інтереси МАУ в державних органах та судових інстанціях.
Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України (МАУ)" – провідна українська авіакомпанія, що працює на ринку протягом 20 років. Основна діяльність МАУ – пасажирські та вантажні перевезення. Флот МАУ складається із 20 літаків "Боінг-737" різних модифікацій.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Катерина Боброва
Менеджер зі зв язків з громадськістю
kateryna.bobrova@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас