SI BIS автоматизувала процес закриття /відкриття операційного дня для Platinum Bank — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SI BIS автоматизувала процес закриття /відкриття операційного дня для Platinum Bank

298
У Platinum Bank виникла потреба в автоматизації ряду критичних регламентних ІT- операцій, яка забезпечила б своєчасне і якісне виконання усіх регламентних процедур, що виконуються в процесі закриття /відкриття операційного дня банку.
Для вирішення цього завдання був вибраний продукт Microsoft System Center Orchestrator 2012.
Пілотне впровадження Microsoft System Center Orchestrator 2012 виконувалося фахівцями компанії SI BIS, які відлагодили в системі еталонний процес, автоматизувавши 15 з 600 комплексних ІT- операцій.
Цей процес здійснює моніторинг появи файлів в певних папках, перевіряє їх реквізити і можливість подальшої обробки, після чого запускає ланцюжки сценаріїв на різних серверах і контролює їх виконання. Хоча увесь процес повністю автоматизований, консольне виведення сценаріїв зберігається в журналах, так що при необхідності інженер зможе додатково перевірити усі етапи або локалізувати помилку в разі її виникнення.
Окрім реалізації власне операцій по завантаженню даних, Microsoft System Center Orchestrator 2012, також взаємодіє з іншими розгорнутими в інфраструктурі Platinum Bank компонентами System Center. Приміром, при виникненні яких-небудь перебоїв в контрольованих процесах, Microsoft System Center Orchestrator 2012 формує відповідний інцидент в Microsoft System Center Service Manager, який оповіщає чергового інженера.
Реалізація пілотного проекту тривала близько 30 днів. У кінці 2011 року проект був запущений в промислову експлуатацію.
Сергій Попов, Директор з інформаційних і комунікаційних технологій Platinum Bank :
"Microsoft System Center Orchestrator чудово підійшов для вирішення наших завдань. Завдяки повному контролю за IT- процесами, він дозволив виключити людський чинник з ряду операцій, що відразу ж позитивно позначилося як на їх тривалості, так і на надійності".
Ігор Сичкарь, Керівник сектора впровадження систем управління ІT-інфраструктурою компанії SI BIS:
"Для вирішення поставлених завдань нашою компанією було запропоновано використати Microsoft System Center Orchestrator. Цей продукт забезпечує інтеграцію і автоматизацію ІT- процесів і дозволяє підключати системи від різних вендорів без використання додаткових сценаріїв або програмування".
Детальніше про проект читайте на сайті компанії SI BIS, в розділі "Реалізовані проекти"
За матеріалами:
ЕсАй БІС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас